Wat zeggen anderen over mij?

Monica, administratief medewerker:

 Paula heeft mij als coach geholpen in een periode waarin ik zowel privé als in werk vastliep.

 Zij heeft mij geleerd om vanuit rust beslissingen te nemen. Waar ik voorheen vaak te snel acties ondernam, leerde Paula mij de rust te nemen om stil te staan bij mijn gevoel.  Ik heb geleerd om uit mijn situatie te durven stappen, letterlijk, om rust te vinden. Op deze manier was ik in staat helder naar mijn gevoel te kijken en grenzen te durven stellen. Dankzij de gesprekken met Paula heb ik vertrouwen gekregen in mijn eigen kwaliteiten en durf hierdoor nieuwe uitdagingen aan te gaan. Onze gesprekken vonden vaak al wandelend plaats. In eerste instantie voelde het verplicht rust nemen moeilijk maar al doende merkte ik het positieve effect. Ik heb de gesprekken erg positief ervaren. Paula is een mooi mens, erg begaan, en kan met humor situaties helder uitleggen. 

Asha, beveiliger:

Ik heb een coaching traject gevolgd bij Paula Schaling Coaching.  De reden dat ik dit traject ging volgen, was omdat ik richting de 50 ging en wilde weten welke kant ik op moest met mijn carrière.  Samen met Paula heb ik eerst mijn zoekvraag bepaald. We hebben goede gesprekken gehad tijdens wandelingen maar ook zittend aan de keukentafel.

 Paula is een prettige, kritische gesprekspartner, die ook echt luistert naar wat je zegt. Daarbij vraagt ze goed door zodat je snel tot de kern komt.  Het grappige is dat ik door haar manier van vragen als vanzelf tot (nieuwe) inzichten ben gekomen. Met behulp van eenvoudige opdrachten die voortvloeien uit de gesprekken, heb ik nu bedacht wat ik wil met mijn carrière, met dank aan Paula!   

Erja, teamleider: 

Naar mijn ervaring geeft Paula mij als teamleider en de teamleden de ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. Dat maakt dat bijvoorbeeld ikzelf mijn 'fouten' als leermomenten kan beschouwen! Paula ervaar ik als een goede coach: ze luistert naar mij met aandachtige aanwezigheid; daardoor groeit mijn zelfvertrouwen (samen met het team). Paula weet hoe ze de 'focus' aan verschillende teamleden moet communiceren. Zo blijven we in één lijn om kleine en grotere resultaten te behalen en te vieren! 

Esther, verpleegkundige: 

Ik heb recent kennis gemaakt met Paula en haar manier van coaching. Door haar manier van coaching en de manier waarop zij als mens je benadert heb ik in een korte periode veel bereikt. Paula is een zeer professioneel persoon die met veel warmte jou op de juiste manier benadert waardoor de zelf searching bijna vanzelf ging. Paula luistert goed en laat jou snel de hoofdzaken van de bijzaken scheiden. Door de coaching door Paula gaat het een stuk beter met mij en zet ik mezelf weer op 1. 

Robin, docent: 

Ik heb supervisie van Paula gehad. Onder de begeleiding van Paula heb ik door supervisie nieuwe vaardigheden geleerd. Op het gebied van reflecteren op mijn eigen handelen. De begeleiding vanuit Paula op dit proces heb ik zelf steeds als zeer prettig ervaren.