Over mij

Ik woon in Zoetermeer samen met mijn partner. Ik ben moeder van 2 volwassen dochters. Ik hou van de natuur, wandel graag en hou ervan om te sporten. Ook zing ik graag en hou van schilderen.

 

Ik heb interesse in wat mensen beweegt en een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Dit maakt dat ik op een onbevangen wijze vragen kan stellen. Ik luister goed en vraag door op belangrijke zaken. 

  

Ik kan je nieuwe mogelijkheden laten zien. Een ander gezichtspunt neerleggen. Naast je negatieve gedachten ook de positieve kanten laten zienIk zet humor in, ben sowieso een beetje gek,  er wordt ook veel gelachen in mijn coaching.

 

Ik krijg jou weer in beweging, ook als je denkt dat het niet meer mogelijk is. Je leert je kracht en kwaliteiten weer te zien. Daardoor kan je weer met vertrouwen nieuwe keuzes maken. 

 

Ik voel goed aan wat er nodig is en kan op jou afstemmen. Ik ben intuïtief en sensitief.  Ook heb ik veel ervaring en een goede opleiding gevolgd. 

 

 In 35 jaar werkervaring

 

Werkte ik als verpleegkundige, in verschillende velden van de gezondheidszorg.

Als personeelsadviseur, in zowel de gezondheidszorg als het bedrijfsleven

Manager was ik op verschillende afdelingen, binnen HRM en als algemeen manager in de gezondheidszorg.

 

Nu ben ik Coach en supervisor.

Na het behalen van de post HBO opleiding supervisie en coaching.

Ik ben geregistreerd bij de LVSC, als coach en als supervisor.

 

Mijn missie

Het is mijn missie dat jij zonder onzekerheid en angst leeft. Onbevangen in het leven staat en geniet. Vrolijk en gelukkig bent. Werk hebt waar je energie van krijgt en waar jij het naar je zin hebt. Dat jij iets doet wat bij jou past en waar je blij van wordt. Dat jij ervaart hoe het is om je vrij te voelen.