Mijn Missie

 

Ik wil dat vrouwen zonder onzekerheid en angst kunnen leven. Onbevangen in het leven staan en genieten. Vrolijk en gelukkig zijn.

Werk hebben waar ze energie van krijgen, waar ze het naar hun zin hebben. Dat ze iets doen wat bij hen past en waar ze blij van worden.

Dat zij in hun leven ervaren hoe het is om zich vrij te voelen. 

 

 

Mijn Visie

 

Ik zie een toekomst waarin vrouwen vol overgave leven en hun beste kwaliteiten kunnen laten zien. Waarin zij hun eigen weg kunnen gaan en daarmee vanuit hun kracht en geluk hun omgeving kunnen inspireren. Dan weer andere vrouwen inspireren om ook voor zichzelf te gaan staan en weer vrij en onbevangen te kunnen zijn. Zo ontstaat er een ripple effect. 

  

Want ik denk dat vrouwen hun energie veel meer kunnen laten stromen en dat de wereld dan meer openheid en geluk kan ervaren.