Er is leven na een burnout

Je zit op de bank en staart voor je uit.
Je huilt veel. Er komt niets uit je handen.
Je voelt je leeg en ongelukkig.
Je hebt pijn in je lijf.

Je hebt een burn-out.

Helaas maken veel mensen dit mee. Ook ik heb dit ervaren.

Ik was perfectionistisch. Wilde alles heel goed doen. Nam veel hooi op mijn vork.
Ik deed ook het werk van anderen erbij, als ze ziek waren. Ik had een leidinggevende waar ik niet op kon bouwen. Hij kwam zijn afspraken niet na, of maakte dubbele afspraken. Dus nam ik ook een deel van zijn werk over. Tot ik op een dag naar mijn werk reed en in de auto zat te huilen.

Ik kwam er weer uit. Er is leven na een burn-out. Ik heb er veel van geleerd.

Ook jij kunt weer van je leven gaan genieten.

Ik kan jou helpen weer licht te zien in je leven.Weer plezier te hebben.
Weer van het leven te genieten.