Coaching

Als coach bied ik personen en teams de ondersteuning die nodig is om tot ontwikkeling te komen; bij het verkrijgen van meer inzicht, in rust een gesprek voeren, of balans vinden tussen werk en privé. Dit vanuit een houding waarin present zijn, respect en vertrouwen een belangrijke rol heeft.

Individueel

Door coaching kan ik iemand  in korte tijd weer op weg helpen. Door aan het werk te gaan met de vraag en de juiste ondersteuning te bieden ben je daarna zelf in staat de draad weer op te pakken.

Na deze gesprekken kan jij je eigen proces verder vorm te geven.

 

Coaching kan ook plaatsvinden tijdens wandelen in de natuur. Dit is een manier om anders met elkaar in gesprek te zijn en gebruik te maken van wat we buiten tegen komen.

Leidinggevende

Als manager kun je soms een steuntje in de rug gebruiken. Sparren met een ervaren manager, bespreken van je twijfels en onzekerheden, om zelf sterker in je schoenen te staan. Met een aantal gesprekken is het mogelijk om met meer vertrouwen je functie uit te oefenen.

Team

Als team kan het nodig zijn om bepaalde punten met elkaar door te spreken. Willen jullie leren om beter samen te werken? Feedback te leren geven? Een betere vergadertechniek aanleren? Er zijn zoveel redenen waarom je als team soms even een coach nodig hebt. 

 

Supervisie

Door supervisie leer je zelfreflectie toe te passen. Je leert een betere professional te worden. Supervisie leert je om kritisch naar jezelf en de consequenties van je eigen handelen te kijken, maar ook naar het team waarin je werkt. Hoe gaan mensen met elkaar om? Wat zie je allemaal en hoe kun je daarop inspelen?

Intervisie

Begeleide intervisie is gericht op teams. Het kan een team een stap verder helpen om een gezond kritische houding aan te nemen. Ik kan het team leren hoe zij zelf de intervisie vorm kunnen geven, door een aantal keren aanwezig te zijn en hen op weg helpen voortaan zelf de intervisie op te kunnen pakken